Skip to main content

Vlak voor de competitie was het U21 team compleet. Met de aanvulling van Pam, Manon en Sterre waren 10 speelsters beschikbaar voor de competitie. Indien nodig konden U15 speelsters het team aanvullen. 

In die eerste periode werd verloren van Quick (onterecht) en van Jeka (terecht). Maar door veel en hard te trainen ontwikkelde het team zich tot een echte vechtmachine. De toppers tegen Quick (thuis  in de laatste inning met 2 uit het winnende punt scoren) en Quick uit (een 1-4 winst met in de laatste inning nog het 2e en 3e honk bezet door Quick) waren echte softbalwedstrijden en meer dan leuk om aan te zien. Met Sam als pitcher {wat een snelheid op 15 jarige leeftijd) en een aanvallend zeer sterk team werden 16 van de 18 wedstrijden gewonnen!

De kampioenswedstrijden tegen Neptunus waren helaas niet al te vermakelijk. Met 2x een grote uitslag werd er gewonnen en kon de kurk van de fles! Kampioen!

Gefeliciteerd Tamara, Sterre, Roxan, Lynn, Pam, Fenne, Sam, Ava, Manon en Nena. Natuurlijk ook de felicitaties voor de begeleidingsstaf bestaande uit Moniek, Sandra, Kim en Kees.

Laat een reactie achter