Skip to main content

Om maar meteen met de deur in huis te vallen….

Wat een wedstrijd!

De kop heeft het al verraden natuurlijk maar wat heeft U21 een mooie pot honkbal laten zien aan het publiek. JEKA kwam in de eerste inning op een 0-1 voorsprong door een verre klap. Maar door heel slim honklopen door o.a. Jim van Tol raakte JEKA de bekende “kluts” kwijt en kwamen we op een 2-1 voorsprong in de eerste inning.

JEKA kon duidelijk niet omgaan met stress situaties waar U21 gretig gebruik van maakte. Langzaam maar zeker bouwde we de voorsprong in 4 inningen uit naar een comfortabele 6-2 voorsprong, dit is ook zeker de verdienste van een goed pitchende Lexxi. Helaas kwam JEKA weer langzij en stonden we in de 6e inning 6-7 achter. De regen was van miezer langzaam overgegaan in regen….

Nog 1 slagbeurt..

We begonnen met de kop van de slaglijst, Jim werd geraakt en kwam met een kleine woordenwisseling met de pitcher op het 1e honk. Hij stookte het vuurtje lekker op en zo was deze pitcher toch behoorlijk van slag. Hard gooien kon hij zeker met zuiver niet meer. De honken stroomde vol en toen was het de beurt aan Pascal. Met een mooie walk-off hit sloeg hij de broodnodige 2 punten binnen en was de winst veilig gesteld.

Dit verhaaltje verteld helaas niet de spanning die voelbaar was op het veld en bij het publiek! Mannen we hebben genoten van jullie, en voor de diverse moeders….

Succes met de was!

Laat een reactie achter