Skip to main content

Op 1 oktober speelde U21 zijn laatste wedstrijd om het Nederlands kampioenschap. Kampioen worden zat er niet meer in maar de mannen wilde de laatste wedstrijd vooral plezier beleven.

Ze mochten aantreden op het hoofdveld van de Pioniers! Alleen dit al was een beloning voor een geweldig seizoen. De Pioniers konden nog kampioen worden en lieten weten dat er niks te halen viel. Schiedam zou wel even opgerold worden… Dat was even schrikken voor ze, na de 1e inning slagbeurt stonden we 3-0 voor en lieten hierna vervolgens de beste wedstrijd van het seizoen zien. MLB waardige acties werden er in het veld gemaakt, voor een mooie dubbel draaide we ons hand ook niet om. En aan slag waren we beesten! Zelf thuis werd gestolen.

Helaas was Pioniers inderdaad een maatje te groot en trokken aan het einde de wedstrijd naar zich toe. Maar dat neem niet weg dat de mannen de wedstrijd van hun leven hebben gespeeld, het publiek werd getrakteerd op een mooie wedstrijd en de Pioniers er echt voor moesten knokken. Uiteindelijk is Schiedam 4e van Nederland geworden en dat is niks minder dan een uitmuntende prestatie!

Na de wedstrijd werden er nog 3 personen in het zonnetje gezet. Natuurlijk Roger die toch zijn spaarzame vrije tijd opofferde om de laatste weken de mannen te begeleiden. Mariska die trouw elke wedstrijd aanwezig was om te scoren en Henk die elke wedstrijd gefilmd heeft.

U21 1e seizoen in de 1e klasse zit er op, op naar het nieuwe jaar.

Laat een reactie achter