Skip to main content

Op 1 oktober werd er door honkbal 3 gestreden om het kampioenschap. Nog even winnen van Gophers (een formaliteit) en dan konden de mannen het kampioenschap vieren en hiermee natuurlijk de clubkas spekken! Of de Gophers nog wilde komen was de vraag want zoals de meeste weten zal de Gophers aan het einde van het seizoen opgeheven worden…

Maar gelukkig stonden de mannen van de Gophers er en kon dit spreekwoordelijke varkentje even snel gewassen worden. En dan komt het volgende gezegde voorbij.. De wet van Murphy! Is het dan toch de spanning? Onderschatting, overmoed, gemakzucht, domme pech…. Geef het een naampje maar honkbal 3 verloor met 5-6 van de Gophers.

Kampioenschap voorbij? Welnee want zoals de kop het zegt HB3 KAMPIOEN! Er werd meteen contact gelegd met HB2 en die moesten het kampioenschap veilig stellen door te winnen. Wat natuurlijk gebeurde want we zijn niet voor niets een familieclub! Na de laatste 0 kon het feest beginnen en het was nog lang onrustig op ons complex!

Natuurlijk wil HB3 hun speciale dank uiten aan HB2 (in de wandelgangen hebben we vernomen dat er een rondje klaar staat voor ze op het eindfeest)

Laat een reactie achter