INFORMATIE

LET OP : adres voor Tom tom : Groenoordhal 1,  Schiedam, Parkeer terrein.

Loop onder de A 20 door bij de linker tunnel, vervolgens sla je linksaf het fietspad op, dan vindt je ons rechts (halverwege de laan).

VOLG ONS

ONS ADRES

SV & HV Schiedam
Burg. van der Lippad 1
3119 JK Schiedam

info@svhv-schiedam.nl

CORRESPONDENTIEADRES

Postbus 4077
3102 GB Schiedam

 

ZEGEREEKS STOPT IN ZWIJNDRECHT

ZEGEREEKS STOPT IN ZWIJNDRECHT
28 juni 2017 Bestuur

Zwijndrecht – Na zeven overwinning op rij hebben de honkballers van Schiedam een nederlaag geleden. In en tegen Zwijndrecht werd het 8-5 voor de thuisploeg. Ondanks deze verliespartijen blijven de Schiedammers op een tweede plaats op de ranglijst staan.

Net zoals de wedstrijd eerder dit seizoen in Schiedam (7-12 voor Zwijndrecht) ontliepen de ploegen elkaar weinig. Na 4 innings waren er dan ook weinig honkslagen te noteren. Wel stond Schiedam met Lennart Bol als werper met 0-2 voor. Nadat Zwijndrecht in inning 5 op 2-2 was gekomen, leek Schiedam aan het langste eind te trekken, daar zij in de volgende inning op 2-5 kwamen mede dankzij een driehonkslag van Stephen Sluis. In de gelijkmakende inning wist Zwijndrecht ook driemaal te scoren. De Schiedammers, die het vandaag zonder de geschorste coach Leo Voogd moesten doen,  kwamen niet meer in de wedstrijd en moesten in de achtste inning wederom drie punten toestaan.

Zondag 2 juli spelen de Schiedammers weer op Sportpark Bijdorp, Gryphons is dan de tegenstander.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.