Vierde plaats voor honkballers Schiedam

Vierde plaats voor honkballers Schiedam
12 oktober 2017 Bestuur

Gouda – De honkballers hebben vanmiddag hun laatste wedstrijd van het seizoen met 11-6 verloren van Braves uit Gouda. Door dit resultaat eindigen de Schiedammers op een vierde plaats op de ranglijst.

De laatste weken was het gebruikelijk van Schiedam om eerste op achterstand te komen en dan de laatste innings het tij proberen te keren, vaak met succes. Vandaag was het juist andersom, want na inning 1 stonden de Schiedammers al op een 0-4 voorsprong, waarbij de tweehonkslag van Shamil Henriquez het meest opviel. De Braves, die in Schiedam nog met 12-4 verloor, sprokkelde iedere inning wat puntjes bijeen. Dit resulteerde in de zesde inning op een 4-4 tussenstand.

Nadat de thuisploeg zelfs op voorsprong kwam, 5-4, moest Schiedam alsnog aan de bak. In de achtste inning kwam Schiedam toch weer op gelijke hoogte. Opvallend was trouwens dat pitcher Yardy Bol in deze inning, Stefan Droog verving, maar in dezelfde inning al weer werd vervangen door Roeland Offermans. Een succes werd dat helaas niet, want de thuisploeg wist uit te lopen maar 11-5. In de laatste inning probeerde Schiedam het nog wel, maar verder dan 11-6 kwam het niet.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.