Softbalsters Schiedam winnen ook van Orioles

Softbalsters Schiedam winnen ook van Orioles
26 mei 2019 Bestuur

De softbalsters van SV&HV Schiedam hebben zaterdag opnieuw ruim gewonnen. In Bergschenhoek werd de wedstrijd na 5 innings reglementair beëindigd met een 3-12overwinning.

Zowel aanvallend als verdedigend waren de Schiedammers te sterk voor het reserveteam van Orioles. Door deze zege staat SV&HV Schiedam nu samen met Adegeest op een gedeelde derde plaats.

In de eerste inning was het gelijk flink raak. Renske Jansen scoorde op een triple van Michella Harte, die daarna over de thuisplaat kwam door eveneens een triple van Laura Zuidam. Vervolgens sloeg Cheyenne Buurman het derde punt binnen.

In de tweede slagbeurt gingen de Schiedamse softbalsters verder met scoren. Een tweehonkslag van Savannah Cloudt bracht Anita van Leeuwen op het derde honk. Daaropvolgend sloeg Mireille van den Oord het vierde punt binnen. Onder andere een double van Michella Harte en opnieuw een triple van Laura Zuidam leverden uiteindelijk 6 punten op.

Een inning later liep SV&HV Schiedam uit naar 0-11 door scores van Anita van Leeuwen en Renske Jansen (zij sloeg in deze wedstrijd twee doubles), alvorens Orioles terug kwam tot 3-11. In de vijfde inning bepaalde Cheyenne Buurman de eindstand op 3-12.

Verdedigend hadden de Schiedammers het goed voor elkaarmet onder andere twee dubbelspelen. Pitcher Maaike Jansen (zie foto) gooide de gehele wedstrijd.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.