Softbalsters Schiedam onderuit tegen Blue Birds

Softbalsters Schiedam onderuit tegen Blue Birds
2 juni 2019 Bestuur

Gisterenmiddag was het dan eindelijk zover! Nadat de velden van SV&HV Schiedam september vorig jaar op de schop gingen, kon er na 9 maanden weer gespeeld worden in Sportpark Bijdorp.

Het in de 2e klasse spelende softbalteam van SV&HV Schiedam beet de spits af op het prachtige nieuwe complex tegen Blue Birds. De Schiedammers konden echter niet verrassen. Koploper Blue Birds zegevierde met 4-8.

Tot en met de 5e inning waren er nog kansen voor SV&HV Schiedam. Echter, bij een stand van 4-5 verzuimde de Schiedamse softbalsters op gelijke hoogte komen. Dit kwam vooral door het goede pitch- en veldwerk van de Delftenaren. De pitchers van Blue Birds kregen slechts 4 honkslagen tegen.

Voor SV&HV Schiedam scoorden in de 1e inning Renske Jansen en Michella Harte, mede door een hit van Irene Korpel. In de derde en vijfde slagbeurt kwam catcher Renske Jansen nog eens twee maal over de thuisplaat.

Door de nederlaag staat SV&HV Schiedam nu op een 4eplaats. Volgende week zaterdag komt het op de derde plaats staande Adegeest op bezoek in Sportpark Bijdorp. Aanvang 16.30 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.