SLOWPITCH VOOR ALLE LEDEN

Slowpitch voor alle leden

Deelnemers: Tjeerd Boer, Lennard Bol, Youri Bol, Jim v.d. Bosch, Bas Dekkers, Ger Droog, Stefan Droog, Roland van Ee, Onno Harte, Thijs Horstman, Kjeld van Lier, Roeland Offermans, Alex Reckweg, Branko de Ruijter, Patrick Sprangers, Gino Spruit Bleeker, Steven van Straten, Roger van Tol, Elijah Valk, Michel Vervloet, Mats Voshol, Ricardo de Wolff, Rien Zom

Sinds 2018 worden er tijdens het seizoen om de 2 weken op ons complex Slowpitch wedstrijden georganiseerd. Lekker gezellig en ongedwongen ballen voor jong, oud, vrouw of man, ervaren en onervaren spelers. De onderlinge wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavond. Een mooi begin van het weekend dus!

De teamindelingen worden op de avond zelf bepaald. Er is geen verplichte aanwezigheid. Mocht je een keer niet kunnen, dan is dat geen probleem.

Leden van 18 jaar en ouder (spelend, niet-spelend) betalen geen extra contributie om aan Slowpitch deel te nemen en kunnen hun interesse kenbaar maken via slowpitch@svhv-schiedam.nl.

Ben je geen lid van onze vereniging, maar wil je graag meedoen? Je kan je eenvoudig inschrijven op de website via het online inschrijfformulier. De contributie bedraagt € 60,00.

Spelregels

Er wordt gespeeld met praktische spelregels. De bal wordt door de pitcher getost. Stelen, slidings en stoten is niet toegestaan.

Meer informatie

Wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje naar slowpitch@svhv-schiedam.nl.