SCHIEDAM BOEKT 7DE OVERWINNING OP RIJ!

SCHIEDAM BOEKT 7DE OVERWINNING OP RIJ!
23 juni 2017 Bestuur

Delft –  De honkballers van Schiedam hebben gisteravond wederom een grote overwinning geboekt. De Schiedammers wonnen in Delft van Blue Birds met 4-21. De brigade van vertrekkende coach Leo Voogd boekt niet alleen de 7de overwinning op rij, maar won ook de laatste vier partijen met minimaal 10 punten verschil. Schiedam staat na een stroeve start (na 6 wedstrijden, 3 nederlagen), weer op de vertrouwde 2de plaats achter koploper Domstad Dodgers.

Zoals vaker de afgelopen weken gingen de Schiedammers weer voortvarend van start. Zo stonden ze na de 2de inning op een 0-5 voorsprong. Dit na honkslagen van Shamil Henriquez, Gino Spruit Bleeker en een 2 honkslag van Leon Korpel. Na dit begin liet de Schiedammers de touwtjes wat vieren om na inning 4 weer de draad op te pakken. Een 3 honkslag van Dario Spruit Bleeker, een 2 honkslag van Roeland Offermans en een hit van Leon Korpel bracht Schiedam op een comfortabele 0-8. Blue Birds dat inmiddels hun derde pitcher aan het werk had gebracht kon niets inbrengen tegen de Schiedammers, die de teller na de vierde inning lieten stoppen bij 0-11. In de vijfde inning liet het de ploeg uit Delft zelfs toe om enkele punten te scoren, maar Schiedam nam in de gelijkmakende beurt het heft weer over. Na de zevende inning stond na al het slachtgeweld van Schiedam dan ook een terechte 4-21 op het scorebord.

Coach Leo Voogd was uiteraard trots op zijn ploeg. “We zijn als team momenteel echt heel goed bezig met elkaar. Dit is dus ook te zien aan de prachtige serie waar we aan bezig zijn. Wat ik daarom niet begrijp waarop het besluit is gebaseerd om mijn contract niet te verlengen. Dat is af en toe wel frustrerend werken”.

Zondag 25 juni spelen de Schiedammers weer een uitwedstrijd wanneer ze tegen Zwijndrecht moet aantreden. Een week later op 2 juli wordt er weer gespeeld op Sportpark Bijdorp. Dan is Gryphons de tegenstander.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.