Koploper Schiedam verliest

Koploper Schiedam verliest
11 juli 2018 Bestuur

Schiedam – De honkballers van SV&HV Schiedam hebben gisterenmiddag verloren van het reserveteam van Overgangsklasser Euro Stars. Daarmee kwam een einde aan de mooie serie van 8 overwinningen op rij.

Slechts één keer eerder dit seizoen moesten de Schiedammers buigen voor een tegenstander. Dat was op 6 mei jl. in de thuiswedstrijd tegen Blue Lions Tilburg.

Euro Stars, vol met oud hoofdklassespelers, was gisteren met 9-13 te sterk voor de formatie van coach Gershwin Hernandez. Aanvallend lieten de Capellenaren de knuppels spreken door onder andere twee homeruns van oud Neptuniaan Lennart Koster. Voor SV&HV Schiedam was Leon Korpel de grote man. Met een slaggemiddelde van 0.800 (4 hits uit 5 slagbeurten) was hij de enige, die telkens door de verdediging van Euro Stars kon breken.

In voorgaande wedstrijden had SV&HV Schiedam het verdedigend altijd prima voor elkaar. Maar zondag lieten de Schiedammers teveel steekjes vallen om het Euro Stars echt moeilijk te maken.

Omdat concurrent Alphians opnieuw won, is de ploeg uit Alphen aan de Rijn de Schiedamse koploper tot op 2 punten genaderd. Met nog 8 wedstrijden te gaan, waaronder een uitwedstrijd tegen Alphians, blijft het dus spannend in de 1e klasse B.

Volgend week zondag speelt SV&HV Schiedam thuis tegen Braves. Aanvang 14.30 uur.

Tekst: Elijah Valk
Foto: Judith Droog

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.