HONKBALLERS VERLIEZEN MARATHONPARTIJ

HONKBALLERS VERLIEZEN MARATHONPARTIJ
3 juli 2017 Bestuur

De honkballers van Schiedam hebben gisteren na ruim 5 uur spelen verloren van Gryphons uit Rosmalen. Nadat na 9 innings er een 15-15 op het scorebord stond, wisten de gasten in de verlenging 6 maal te scoren en de punten mee naar Rosmalen te nemen

Schiedam gebruikte gisteren vier pitchers (Stefan Droog, Dimitri Kwestie, Lennard Bol en Roeland Offermans), echter kreeg geen van allen grip op het slaggeweld van Gryphons. Tien mannen kwamen gisteren aan slag voor de gasten en allen wisten ze de honken te bereiken. Zes van hen haalde zelfs een slaggemiddelde dat hoger lag dan 0.500. Uiteindelijk kwamen zij tot maar liefst 25 hits. Schiedam daarentegen deed het qua aantal hits niet slecht met een aantal van 20 hits, waar Shamil Henriques (0.800) en Tjeerd Boer (0.857.) de kroon spande. Ondanks de achterstand van 4-12 wist Schiedam in de laatste inning er nog een verlenging uit te slepen, echter sloegen de gasten in die 10de inning definitief toe.

Door deze nederlaag zakken de Schiedammers naar de derde plaats op de ranglijst, achter PSV en koploper Domstad Dodgers. Vrijdag 7 juli kunnen de heren weer uit op revanche, wanneer ze in Vleuten zullen aantreden tegen UVV.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.