HONKBALLERS SCHIEDAM ONDERUIT BIJ START SEIZOEN

HONKBALLERS SCHIEDAM ONDERUIT BIJ START SEIZOEN
10 april 2017 Bestuur

Schiedam – De honkballers van Schiedam zijn het seizoen gestart met een nederlaag. Tegen Zwijndrecht keken de Schiedammers de hele wedstrijd tegen een achterstand aan. Na 9 innings stond er dan ook een terechte 7-12 nederlaag op het scorebord.

De ingrediënten voor een mooie middag waren al wel aanwezig, mooi weer en veel publiek. Nadat voorzitter Ferry Jansen het publiek toesprak en de selectie werd voorgesteld mocht Bob van Persie (de vader van) de eerste bal werpen.

De gasten uit Zwijndrecht, die verleden jaar nog twee keer door de Schiedammers werden verslagen, mochten als eerst aan slag. Direct lieten de gasten zien, dat zij niet wilde meewerken aan een Schiedams feestje. Met enkele goede hits kwamen zij al snel op een 1-0 voorsprong. In de derde inning voerde de gasten de score nog wat op, door het maken van een homerun.

Pas in de gelijkmakende vierde inning kwamen de Schiedammers zelf tot scoren en wist het de 3-0 achterstand tot 3-3 terug te brengen. Zwijndrecht raakte niet van slag en scoorde bij hun eerstvolgende slagbeurt 4 punten. In de 7e inning wist Schiedam wederom 3 maal te scoren en bracht de score daarmee weer terug tot 8-6, echter wist Zwijndrecht in de 8ste inning wederom vier maal te scoren, waardoor een overwinning ver weg was. Uiteindelijk werd het 7-12, wat gezien het spel een terechte uitslag was.

Volgende week zal Schiedam een uitwedstrijd spelen in Rosmalen tegen Gryphons, die vandaag met 11-8 verloren van de Braves.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.