Eindelijk een lichtwedstrijd voor de aspiranten!

Eindelijk een lichtwedstrijd voor de aspiranten!
12 oktober 2017 Bestuur

Zo de aspiranten konden aan de bak vandaag, een dubbel tegen Holy/Gophers. Het veld was wat nat maar gelukkig was er nog genoeg gravel om de plassen tijdelijk weg te werken. De jongens waren er klaar voor, na een lang leerjaar als 1e jaars aspiranten waren ze nu wel toe aan een klinkende overwinning. En dat hebben ze niet 1x maar 2x gerealiseerd vandaag! Wat hebben de mannen genoten, ze waren echt de betere ploeg en hebben niks uit handen gegeven.

Vanaf het begin van het seizoen hebben we de pitchers en catchers laten gooien op de honken. Uiteraard vlogen de ballen in het begin alle kanten op en zijn er heel wat punten weggegeven, maar naarmate het seizoen vorderde ging het steeds beter en strakker. Deze wedstrijd lukte alles! Om een voorbeeld te geven… De honkloper van Holy ging wat ver van zijn honk, Jim (catcher) gooide meteen de bal op 3 en de nul was daar! Geweldige actie en vooral mooi om te zien hoe het hele team dit viert! En vieren deden ze na de 2e overwinning, door de mengelmoes van gravel en regen is geen pak schoon gebleven tijden het vieren (lees moddergevecht). Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat na 1 wasbeurt het bovenshirt niet schoon te krijgen is! Sorry ouders….

Het einde van het seizoen nadert en ik moet echt zeggen dat ze enorm gegroeid zijn. Niet alleen in lengte maar zeker in het spel, aanvallend en verdedigend. Ik vind het geweldig om deze groep te hebben zien groeien van 6 jarige rookies tot de aspiranten die ze nu zijn. Het is een hecht team en ik hoop dat ze dit nog jaren zullen blijven. Op naar de laatste 2 wedstrijden. En Dario, bedankt weer voor je hulp!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.