De Schiedam Classic

De Schiedam Classic is het gezelligste toernooi voor de thuisblijvers tijdens de zomerstop. Dit jaar organiseren we zowel een versie voor honkbal en voor softbal. Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 28 juli en wordt afgesloten met een heerlijke BBQ. Deelname aan het toernooi is gratis, mee-eten kan voor nog geen € 10,00. Niet alleen krijg je hier een heerlijke BBQ voor, ook gaat een deel van de opbrengst naar de Schiedam Academie voor aanschaf van materiaal en huur van zalen.

Hoe kan je meedoen?
Ben je 18 jaar of ouder en heb je ervaring met honkbal of softbal? Dan kan je je individueel inschrijven middels onderstaand formulier. Alle deelnemers worden door middel van loting ingedeeld bij een team. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het programma worden gemaakt. Let op! De mannen gaan honkballen en de dames softballen.

Wil/kan je niet meespelen, maar wil je wel BBQ-en? Dat kan uiteraard ook. Ook hiervoor kan je onderstaand formulier gebruiken zodat we rekening kunnen houden met de inkoop van het vlees.

Om mee te doen/te eten hoef je geen lid te zijn van de vereniging! Iedereen is welkom! Dus ook (oud-)leden en vrienden van leden. Het afrekenen voor de BBQ doen we op de dag zelf.

Let op:
Er wordt gespeeld volgens de officiële regels; het is dus vooral een dag voor ervaren spelers/speelsters. Wedstrijdkleding kan je zelf bepalen en graag je eigen handschoen meenemen. Het overige materiaal wordt geregeld.