Nieuwsarchief

Woensdag eerste editie Schiedam Academy

dinsdag, 17 april 2018

Woensdag staat de eerste editie van de Schiedam Academy op het programma; een training voor alle jeugdspelers vol met gasttrainers uit de selectie of oud-selectiespelers. Het is een initiatief met als doel enerzijds op een leuke manier en door middel van gasttrainers de ontwikkeling van jeugdspelers te stimuleren en anderzijds de jeugdspelers een leuke training aan te bieden waarbij ze meer contact krijgen met andere ledne. Tevens wordt met dit initiatief de grote mate aan kennis en expertise dat de vereniging rijk is ingezet om hun ervaringen over te dragen aan de jeugd.

Regels afsluiten kantine in het weekend

donderdag, 12 april 2018

In de weekenden (vr/za/zo) dient de kantine uiterlijk 2 uur na de laatst gespeelde wedstrijd gesloten te worden. Na 19.00 uur mag er buiten geen muziek meer worden afgespeeld. Geluidsboxen moeten dus om 19.00 uur binnen worden gezet. Het volume dient ook dusdanig beperkt te worden, dat omwonenden hier geen last van kunnen hebben.
 
Om problemen met de bewoners van de woonwijk Bijdorp en de politie te voorkomen, verzoeken wij alle leden zich aan bovenstaande te houden.
 
Het bestuur

Honkbal 1 opent seizoen met ruime winst

maandag, 9 april 2018

Onder het toeziend oog van een flink aantal toeschouwers heeft HB1 de eerste competitiewedstrijd gewonnen. Na 8 innings werd de wedstrijd tegen het Nijmeegse Hazenkamp beëindigd met een winst van 11-1.

Lees meer op WaterwegSport.nl >>
 
Foto Judith Droog: We zien de winnende werper Stefan Droog die alle steun kreeg van zijn veldspelers.
 

Feestelijke opening honkbalseizoen

donderdag, 5 april 2018

In september 2016 nam Michel Vervloet na zo’n 20 jaar te hebben gehonkbald in de hoofdmacht van SV&HV Schiedam afscheid. Nu anderhalf jaar later keert hij toch weer even terug bij het keurkorps van de Schiedammers. A.s. zondag gooit Michel Vervloet namelijk de eerste bal bij de wedstrijd van zijn club tegen het Nijmeegse Hazenkamp.