Nieuwsarchief

Digitale scorecursus donderdag 8 februari

vrijdag, 26 januari 2018

Heb je nog nooit gescored of score je nog steeds met een pen in de boeken? Kom dan donderdag 8 februari naar onze kantine en laat je informeren over het scoren met iScore m.b.v. een tablet Android en/of iPad Apple.

Ervaren iScorer Shirley Vervloet zal op deze avond m.m.v. Barry Roosloot een presentatie geven en van alles uitleggen. Neem uiteraard dan wel je tablet of iPad mee. En download alvast iScore.

Aanvang 19.30 uur

Monique Zagwijn nieuwe voorzitter

vrijdag, 26 januari 2018

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op donderdag 25 januari jl. is Monique Zagwijn gekozen als nieuwe voorzitter. De nieuwe voorzitter neemt samen met 4 nieuwe bestuursleden per direct het stokje over van het oude bestuur. Onlangs gaf voorzitter Ferry Jansen te kennen na 1 jaar af te treden. Ook secretaris Veronique van Sliedregt liet weten er mee te stoppen. Penningmeester Joop Groen was al eerder opgestapt.

Enthousiastelingen gezocht voor herensoftbal

donderdag, 25 januari 2018

Het herensoftbalteam van SV&HV Schiedam is op zoek naar enthousiastelingen die het team het aankomend seizoen willen versterken. In de periode van april tot en met september wordt op 18 vrijdagavonden gespeeld tegen andere herensoftbalteams in de regio. Het betreft een competitieverband op recreatief niveau en het team is een gezellige mix tussen jong en oud. Ervaring met de sport is niet nodig, de ervaren spelers nemen de enthousiastelingen met plezier op sleeptouw en met vereenvoudigde regels is de basis van het spel snel eigen te maken.

Hittingtrainer voor Softbal

maandag, 22 januari 2018

Shannon de Groot gaat het komende seizoen Will  en Ronald assisteren als hittingtrainer.

Shannon speelde zelf vele jaren in Softbal1 en was actief als trainer/coach van onze softbaljeugd. Het afgelopen seizoen was zij ook met enige regelmaat te bewonderen als invalspeelster bij Softbal1. Ook in 2018 zal zij deze rol blijven vervullen.

Wij wensen Shannon veel plezier en succes.

Nieuwe begeleiders honkbal junioren

vrijdag, 12 januari 2018

Vol trots berichten wij dat Stefan Droog en Mitchell Korpel het komende seizoen onze Honkbal Junioren gaan coachen en trainen. Wij wensen Stefan en Mitchell heel veel plezier en succes in 2018.