Vrijwilligers gezocht

De vereniging is op zoek naar uitbreiding voor zijn vrijwilligersteam. Zie hieronder een overzicht van alle functies waarvoor we nog hulp kunnen gebruiken.

Social Media Master
Binnen de commissie Communicatie is de vereniging op zoek naar een creatieveling die het leuk vindt om samen met Irma Feenstra en Veronique van Sliedrecht de website, de nieuwsbrief en social media (Facebook & Twitter) te voorzien van input. De werkzaamheden bedragen enkele luttele minuten per week. Interesse? Info@svhv-schiedam.nl.

Sponsorwerver Commissie Sponsoring
De commissie Sponsoring is op zoek naar uitbreiding. Als commissielid sponsoring ben je vooral bezig met het werven van sponsoren voor de Businessclub en ondernemers enthousiasmeren voor het Bedrijventoernooi. Eenmaal een sponsor gevonden draag je deze aan bij het bestuur voor de administratieve afhandeling. Als commissielid ben je verder verantwoordelijk voor relatiebeheer. De commissie stelt samen met het bestuur kaders af waarbinnen de commissie kan werken. Er is veel ruimte voor creativiteit in deze rol. Interesse? Mail naar sponsornig@svhv-schiedam.nl of bestuur@svhv-schiedam.nl.

Coördinator Schoolsportdagen
De vereniging is op zoek naar een coördinator schoolsportdagen. De functie is volledig vanuit thuis in te vullen. Doel is om de bestaande schoolsportdagen te coördineren en nieuwe schoolsportdagen te werven. De coördinatie heeft betrekking op het tijdig afstemmen met de school, de veldcrew en het bestuur omtrent de data en de vergoedingen en zorg dragen voor kantinebezetting en eventueel beschikbaar stellen van materiaal. Samen met het bestuur worden de kaders voor de vergoedingen afgesproken. Lijkt deze rol je leuk? Neem dan contact op met bestuur@svhv-schiedam.nl.

Veldcrew
De hardwerkende veldcrew kan altijd extra handen voor werkzaamheden op de club goed gebruiken. Ze werken op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 08:30 - 12:00. Kan je niet structureel? Ook goed! Elke extra kracht is meegenomen. Meer info: veldcrew@svhv-schiedam.nl.