Jeugdreis 2018


Van woensdag 9 mei tot en met zondagmiddag 13 mei 2018. Dit jaar gaat de reis naar groepsaccommodatie 'De Binnenheide' in Loon op Zand. Deelname kost € 130,-.
 
Schrijf je in door een mail te sturen naar jeugdreis@live.nl

 

Eerdere edities

Jeugdreis 2017:
Het onwijs gave Schiedam Jeugdkamp 2017 met als thema SUPERHELDEN! Welke superheld(in) ben jij? Weer met leuke spelletjes als het Smokkelspel, dierengeluidenspel en natuurlijk zaterdagavond Casino Royale!

Bericht van de begeleiders:
Wij willen graag alle ouders en kinderen bedanken voor wederom een geweldige jeugdreis. Natuurlijk werkte het weer mee en hadden we een mooi huis, maar zonder kinderen is er geen kamp. Wij hebben genoten van uw kinderen en zien ze graag volgend jaar weer allemaal in de bus zitten.

Bedankt allen!

Nikita, Mandy, Moniek, Roeland, Leon, Emile, Kim, Steven, Michel, Roland en Arjan

Jeugdreis 2016: 

Van 4 tot en met 8 mei 2016 zijn we op reis geweest met onze jeugdleden en de fantastische crew. Op deze pagina lees je het verslag van deze reis. 

Lees hier het verslag van 2016 >>

Jeugdreis 2015:

Woensdag 13 mei is het weer zover, Jeugdreis 2015 gaat naar Groepsaccommodatie De Mussenberg, te Loon op Zand.
Met 37 jeugdleden en 12 jeugreisleiders gaan we weer 5 leuke, gezellige dagen tegemoet. De bus vertrekt om 16:00 uur vanaf Sporthal Margriet !!
Dagelijks zal er een verslag met foto's op de website geplaatst worden, zodat het thuisfront alles kan blijven volgen!

Lees hier het verslag van 2015 >>

Jeugdreis 2014:
Van 28 mei tot en met 1 juni zijn we met jeugdkamp naar de groepsaccommodatie De Mussenberg in Loon op Zand geweest. Een leuke en gezellige accommodatie met veel mogelijkheden. In 2013 was het thema Amerika en dit jaar gingen we op Afrikaanse toer met als thema Safari! 

Lees hier het verslag van 2014 >>

Jeugdreis 2013:
Van woensdag 8 mei tot en met zondag 12 mei hebben we ons kamp opgeslagen in het Kempens Groen van België, tussen Retie en Kasterlee, bij Domein Beverdonk (www.domeinbeverdonk.be). Het was een groot feest met alleen maar lachende kinderen en begeleiding. Het volledige verslag is te lezen op één van de subpagina's, de fotos zijn te zien op onze picasapagina en volg de link voor de film voor een compilatie http://www.youtube.com/watch?v=7ujBM2XamP4

Lees het volledige verslag van 2013 >>