Businessclub

De visie van de Businessclub

De Businessclub is de bundeling van alle sponsorpartners van SV&HV Schiedam. Het belangrijkste doel van de Businessclub is om op een ontspannen en sportieve wijze ondernemers met elkaar in contact te brengen en leuke publiciteit te genereren. De sponsorcommissie van SV&HV Schiedam is altijd op zoek naar mogelijkheden om de leden van de Businessclub te profileren. Het is immers de bedoeling om er samen wijzer van te worden. Daarnaast draagt de Businessclub ook bij aan de vitaliteit van de vereniging, want door de bijdragen van de leden van de Businessclub heeft de vereniging meer mogelijkheden om zich verder te blijven ontwikkelen.

Wat doet de Businessclub?

De Businessclub van Schiedam investeert in verschillende projecten binnen de vereniging. Dit kunnen kleinschalige projecten zijn, maar ook projecten voor op de lange termijn. Alle leden in de Businessclub worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de vereniging.

Wat levert de Businessclub op?

  • Het vergroten van het netwerk.
  • Jaarlijks organiseert de sponsorcommissie voor de Businessclub een 'Businessdag'. Een geheel verzorgde gezellige middag waarbij alle ondernemers met relaties, onder het genot van een drankje en een hapje naar een wedstrijd van de honkbal- en/of softbalselectie kunnen komen kijken.
  • Korting van 50% op het bedrijventoernooi; het gezelligste jaarlijkse teamuitje inclusief lunch en BBQ!
  • Middels een mooie op maat gemaakte spandoek zal de ondernemer worden gepresenteerd op de velden.
  • Uiteraard komt ook het logo in de nieuwsbrief (Eye-Catcher) en op de site.
  • En door de deelname aan de Businessclub mag u zich ook MVO-er (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen); altijd goed voor het imago.

Geïnteresseerd om deel te nemen?

U kunt op twee manieren deelnemen aan de Businessclub; financieel en natura. Deelname is jaarlijks opzegbaar.
Het op maat gemaakte spandoek blijft eigendom van de sponsor en zodoende zullen eventueel gemaakte kosten wel worden doorberekend. Dit betreft een eenmalige extra bijdrage.

Heeft u interesse? Neem contact op via sponsoring@svhv-schiedam.nl

 

Huidige leden Businessclub SV&HV Schiedam